Wat kan ik voor je doen?

Burton-methode

Kennis zonder wijsheid is nutteloos. We gebruiken je kennis, talenten en dromen en gaan daarmee de diepte in. Niet: wat kun je ermee? Maar: Waar gaat het om? Dat geeft je wijsheid. Een wijs mens heeft enorme invloed op zijn omgeving en zichzelf en is wijs genoeg om te weten hoe je daar mee om moet gaan.

Ik kan je hier mee helpen op verschillende manieren. Kijk wat het beste bij je past.

  • Personal masterclass zelfsturend leiderschap

Een intensieve ontdekkingsreis door jezelf. Aan de hand van een speciaal ontwikkeld competentiemodel op basis van kernwaarden leer je wie je bent en wat je wilt. Je ontdekt waar je ├ęcht het voor doet. Zweverig? Nee hoor. Die kernwaarden helpen je bij het beantwoorden van alle levensvragen.

Je komt erachter wat je wilt doen en je maakt een plan van aanpak hoe je dat gaat bereiken. Na deze individuele masterclass komen we nog regelmatig bij elkaar voor APK en onderhoud van je plan van aanpak.

  • Coaching en begeleiding

Hoog-en veelbegaafden: dit zijn korte trajecten over afgebakende uitdagingen: de balans tussen dromen en werk, arbeidsconflicten, werken met autoriteiten, collega’s en opponenten, jezelf blijven als je maar met een deel van je talenten werkt, zingeving, vriendschappen en relaties.

Voor ouders van een hoogbegaafd kind: Doe je het ooit goed? Al die adviezen, de bomen, het bos, het woud, de twijfels. Wat werkt voor jouw kind? Samen komen we er uit.

  • Studiebegeleiding

Voor het halen van tentamens is intelligentie niet genoeg. Je moet leren werken met systemen die je niet altijd zinvol vindt. Voor dat je het weet ben je vooral bezig met de vorm van je studie en niet meer met de inhoud. Je vergeet waar het om gaat: belangrijke instrumenten binnenhalen die je nodig hebt om je leven vorm te geven.

Ik help je om met inzicht, planning en passie je studie te voltooien. In tentamenperiodes werken we intensief samen. Je studie is bedoeld als springplank voor het leven en niet als afgrond waar je jarenlang in moet turen. Een succesvolle en plezierige studietijd bespaart je onnodige schulden en tijdverlies.

  • Workshops

Een geweldige manier om mensen te ontmoeten en je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. Je kunt je opgeven voor de masterclass. Dat is een groepje studenten van alle leeftijden dat elke twee weken een middag en een avond bij elkaar komt voor interactieve masterclasses.
Onderwerpen zijn heel divers: van leiderschap tot heilzame kruiden, van wereldreligie tot complottheorie├źn. Literatuur, kunst, politiek, etiquette, filosofie enzoverder enzovoort. De ideale kickstart voor jou.

  • High Potential begeleiding

Je hebt je eerste baan en je gaat er voor. Ik help je om de uitdagingen en valkuilen te gebruiken voor inspiratie en succes. En vooral: om niet te vergeten waar je het voor doet. Wil je volgers of volgen?

  • Burton voor bedrijven

Advies over en het opzetten van beleid om effectief en bindend om te gaan met specialisten; team-ontwikkeling en een bijzondere sparringpartner voor topmanagement.

Meer weten of kennismaken? Bel of Whatsapp me op 06 110 111 23 of stuur een mail naar lodewijk@lodewijkdekker.nl of maak direct een afspraak via de site. Misschien wil je eerst meer weten over mij. Kijk dan op Over Lodewijk