Wat kan ik voor je doen?

Je bent tussen de 18 – 98.

Burtonmethode

Kennis zonder wijsheid is nutteloos. We gebruiken je kennis, talenten en dromen en gaan daarmee de diepte in. Niet: wat kun je ermee? Maar: Waar gaat het om? Dat geeft je wijsheid. Een wijs mens heeft enorme invloed op zijn omgeving en zichzelf en is wijs genoeg om te weten hoe je daar mee om moet gaan.

Ik kan je hier mee helpen op verschillende manieren. Kijk wat het beste bij je past:

  • Losse consulten

In gesprekken van anderhalf uur kunnen we samen kijken hoe je bepaalde uitdagingen kunt aanpakken of waarom je op een bepaald moment reageert en voelt zoals je doet.

  • Personal masterclass zelfsturend leiderschap

Je hebt besloten de zaken echt grondig te willen aanpakken. In Amsterdam verdeeld over enige maanden of een week in het groene landschap van Normandië. Een intensieve ontdekkingsreis door jezelf. Aan de hand van een speciaal ontwikkeld methode leer je wie je bent en wat je wilt. Je ontdekt waar je écht het voor doet. Zweverig? Nee hoor. Die inzichten helpen je bij het beantwoorden van alle levensvragen.

Je komt erachter wat je wilt doen en je maakt een plan van aanpak hoe je dat gaat bereiken. Na deze individuele masterclass komen we nog regelmatig bij elkaar voor APK en onderhoud van je plan van aanpak.

  • Workshops

Een geweldige manier om mensen te ontmoeten en je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. Je kunt je opgeven voor de masterclass in Normandië. Dat is een groepje studenten van alle leeftijden dat een aantal dagen bij elkaar komt voor interactieve masterclasses. Onderwerpen zijn heel divers: van leiderschap tot heilzame kruiden, van wereldreligie tot complottheorieën. Literatuur, kunst, politiek, etiquette, filosofie enzoverder enzovoort.

  • Burton voor bedrijven

Advies over en het opzetten van beleid om effectief en bindend om te gaan met specialisten; team-ontwikkeling en een bijzondere sparringpartner voor topmanagement.

Meer weten of kennismaken? Stuur dan een mail naar lodewijk@lodewijkdekker.nl. Misschien wil je eerst meer weten over mij? Kijk dan op Over Lodewijk